Sinan Vllasaliu FANCLUB
» Lyrics - Tekste kengesh
|
[Anetari u fshi]
|
"Mos ja Falni"
para se para se, une te vij, largoni teshat e saj mos leni fotografi, mos ta kujtoj ate trup te saj para se une te shkoj n´gurbet, u betu se ka me me prit ka ardh koha me kijamet, kur shkon nana i len femijt kur te del ajo prej shpis, largoni gjitha gjanat mos leni asnji kujtim,kalljani krejt fustanat dhe hallallin kur kerkon, mos ja falni mos ja falni veq femijet kur perqafon mos ja ndalni, mos ja ndalni kur te del ajo prej shpis, largoni gjithat gjanat mos leni asnje kujtim, kalljani krejt fustanat dhe hallallin kur kerkon, mos ja falni mos ja falni veq femijet kur perqafon mos ja ndalni, mos ja ndalni para se para se t´kthehem une, lotet e mi une do ti zbraze do te vuaj dhe ma shum, lot ne sy me s´ka me pase para se para se t´shoh femijet, e marr forcen e dynjas neper naten ti sjell drit, nane e babe tash kan mem pas kur te del ajo prej shpis, largoni gjitha gjanat mos leni asnji kujtim,kalljani krejt fustanat dhe hallallin kur kerkon, mos ja falni mos ja falni veq femijet kur perqafon mos ja ndalni, mos ja ndalni kur te del ajo prej shpis, largoni gjithat gjanat mos leni asnje kujtim, kalljani krejt fustanat dhe hallallin kur kerkon, mos ja falni mos ja falni veq femijet kur perqafon mos ja ndalni, mos ja ndalni |
|
[Anetari u fshi]
|
"Niset trimi per gurbet"
Niset trimi per n'gurbet pershendet shokt e vet perqafon o babe e nane e mer malli per vatan o hej Zemra i djeg kur i len fmijte qe kane malle per dy prind't lotet rrjedhin si burim digjen flak ber vendin tim o hej m'kalon jeta ne permallim amanet po ua la kurre n'gurbet mos me rra buke e krype ne vater tone je çelik o pergjithmone o hej |
|
[Anetari u fshi]
|
"Krejt mrabsht"
thojn se nuk jetohet nga dashuria, po nuk jetohet as pa dashuri shpirti lendohet nga vetmija, zemra shtekton kerkon shoqeri fjale dashurije nga poe te lashte, te tjerve une kendoj qdo nat veq asaj qe deshta kur eshte dashte as nje fjal nuk xheta si per inat krejt mbrapsht, mbrapsht po me shkon jeta diten flej, e naten rri mbrapsht , humba e u treta nuk mundem te jetoj pa dashuri krejt mbrabsht, mbrapsht po me shkon jeta kthehem nga djeli e dal ne shi mbrapsht, humba e u treta nuk mundm te jetoj pa dashuri thojn se nuk jetohet nga dashuria, po nuk jetohet as pa dashuri shpirti lendohet nga vetmija, zemra shtekton kerkon shoqeri fjale dashurije nga poe te lashte, te tjerve une kendoj qdo nat veq asaj qe deshta kur eshte dashte as nje fjal nuk xheta si per inat krejt mbrapsht, mbrapsht po me shkon jeta diten flej, e naten rri mbrapsht , humba e u treta nuk mundem te jetoj pa dashuri krejt mbrabsht, mbrapsht po me shkon jeta kthehem nga djeli e dal ne shi mbrapsht, humba e u treta nuk mundm te jetoj pa dashuri |
|
[Anetari u fshi]
|
"Lutem"
Lutem, veq njeher ti mbylli syte e te pushoje asnjeher per ne te dy, mos te enderroj ne u kthyem kunder vehtes, kunder fatit tash kush do ta mbaj peshen e mekatit Lutem, ne kete jete te kujtosh vetem si mik dhe nga une kur t'me takosh mos te kesh frik ne u deshten, u takuam, ne udhen e trishtimit tash kush do ta mbaj peshen e kujtimit jeta mashtron ajo te them mos i beso ne sy te shikon te genjen mos i beso para zotin do ti marr mekatet per ne te dy une lutem, une lutem vetem per ty Lutem, veq njeher ti mbylli syte e te pushoje asnjeher per ne te dy, mos te enderroj ne u kthyem kunder vehtes, kunder fatit tash kush do ta mbaj peshen e mekatit Lutem, ne kete jete te kujtosh, vetem si mire dhe nga une kur t'me takosh mos te kesh frike ne u deshten, u takuam, ne udhen e trishtimit tash kush do ta mbaj peshen e kujtimit jeta mashtron ajo te them mos i beso ne sy te shikon te genjen mos i beso para zotin do ti marr mekatet per ne te dy une lutem, une lutem vetem per ty |
|
[Anetari u fshi]
|
"Avanturiste"
N'Hollywood Nuk Po Jetojmë Ta Kem' Jetën Film Me Ngjyra Dashurinë Duhet T'a Mbrojmë Që T'mos Kem' 100 Fytyra Dramë E Bëre Jetë Time Harrove Ato Kujtime Kur Unë Zemrën Ta Dhurova Tash çdo Gjë Mbarroi Jo S'të Dua Vashë Avanturiste Që Ma Fale Dashurinë Me Histe Duke Shkelë Mbi Mua Që Të Dua Theve Besën Që Ma Dhe Mua |
|
[Anetari u fshi]
|
"Gurbeti"
Kur u ktheva ooh prej Gurbeti vashen time shkova ta takoj me tha nana e saj oo djalo i shkrete ajo neser tjeter fis po shkon T´kujt jane krushqit o te pojata vashen time qe po vine me marre qenkan t´shokut t´jetes qe e pata per te cilin do te hyja ne zjarr Nusen s´dua ta takoooooooj kam frik lotet me tradhtojn e endrroj ne perqafin s´dot duron shpirti ime diqu flake o shpirti imeeeeee Kush e mban ne dore bajrakun zemres ja helmoj gjakun m´tradhtoj vasha me shokun tim s´mbeti tjeter veq rakia veq rakia miku i ime Kush e mban ne dore bajrakun zemres ja helmoj gjakun m´tradhtoj vasha me shokun tim s´mbeti tjeter veq rakia veq rakia miku i ime |
|
[Anetari u fshi]
|
"Edhe e bukur, edhe tradhtare"
edhe e bukur edhe tradhtare asgje ma keq ska mujt mem gjet ku ma je strugur zemer tizare ne cilen dere sonte troket edhe e bukur edhe tradhtare per mua kombinim fartal ike si flutur zemer shtegtare ne cilen lule shijon mjalt e zemra ime u ndal kur me tjetrin tkam taku paske pas moj tjeter djal i fundit e kam kuptu e zemra nuk pushon une per ty me lot po qaj se gjithmon mje gjithmon vuajn ata qe skan faj e zemra ime u ndal kur me tjetrin tkam taku paske pas moj tjeter djal i fundi tkam kuptu e zemra nuk pushon une per ty me lot po qaj se gjithmon mjee gjithmon vuajn ata qe skan faj edhe e bukur edhe tradhtare asgje ma keq ska mujt mem gjet ku ma je strugur zemer tizare ne cilen dere sonte troket edhe e bukur edhe tradhtare per mua kombinim fartal ike si flutur zemer shtegtare ne cilen lule shijon mjalt e zemra ime u ndal kur me tjetrin tkam taku paske pas moj tjeter djal i fundit e kam kuptu e zemra nuk pushon une per ty me lot po qaj se gjithmon mje gjithmon vuajn ata qe skan fjal x2 |
|
|